Оваа кутија за пури е изработена од префинето селектирано ореово дрво. Џепна кутија која собира две пури. Дизајнирана да ја задржи аромата на пурата долго и да одржи добра влажност.

 

This cigar case is made of fine selection of walnut wood. It's a travel box and it fits two large size cigars. It's designed to keep the aroma of the cigars long and to sustain a good humidity.

 

Cigar case

€69,00Price